Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Lysebu

Lysebuveien 12, Oslo KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Lysebu

Lysebu ligger i Oslo og byr på moderne innkvartering og innendørs svømmebasseng og gratis Wi-Fi i alle områder. De har dalutsikt og 5-stjerners rom.

Hotellet har et treningsrom med et svømmebasseng. Gjester kan benytte seg av gratis parkering.

De stilfulle rommene ved Lysebu inkluderer gratis Wi-Fi på rommet og alt annet man behøver for et behagelig opphold. De har et eget bad og et skrivebord. Panoramautsikten over dalen kan også nytes fra rommet.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjester slappe av med noe å drikke i hotellets hyggelige bar. Gjestene kan også prøve en av de mange barene og kafeene i nærheten.

Lysebu ligger midt i byens populære shoppingområde. Telenor Arena og Ullevål stadion er bare en kort biltur unna hotellet.

Fasiliteter

Generelt
Bar / Lounge
Dusj
Privat bad
Privat bad
Restaurant
Skrivebord
Vinsmaking
Aktiviteter
Hage
Innendørs Svømmebasseng
Svømmebasseng
Treningssenter
Tjenester
Døgnåpen resepsjon
Forretningssenter
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Parkering
Hotellet har gratis parkering.
Innsjekking
Fra 3:00 PM
Utsjekking
Før 11:00 AM

Kart til hotellet

Hotell like ved Lysebu

Soria Moria Hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60

Soria Moria Hotell og konferansesenter holder til i moderne omgivelser på Holmenkollen. De tilbyr også et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og et treningsrom.

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
Ullveien 4

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell tilbyr 4-stjerners innkvartering i Oslo. Det ligger bare en liten spasertur fra Kongsseteren på Holmenkollen. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26

Med en beliggenhet på Holmenkollen og utsikt over Oslo tilbyr Scandic Holmenkollen Park en badstue, et boblebad og et innendørs svømmebasseng. Det har også utsikt mot Oslofjorden og Oslo, og byen.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel
Sognsveien 228

Scandic Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Radiumhospitalet hotell
Ullernchaussen 70

Hotellet ligger kun 10 minutters gange unna Ullern. Norsk Hydro, Aker Solutions og Frognerparken ligger bare en kort kjøretur herfra.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo
Nydalsveien 33

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr på gratis Wi-Fi, ekspress inn- og utsjekking og en kaffebar. Det er kort vei til flere av Oslo populære attraksjoner og landemerker og Evry er også bare fem minutter herfra.

Saga Hotel Oslo
Eilert Sundts Gate 39

Saga Hotel Oslo restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar, en kaffemaskin og et eget bad med dusj.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.