Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Booke hotell på Frogner med prisgaranti

Velg på 64 hotell på Frogner. Vi gir prisgaranti på alle hotell på Frogner. Vi søker igjennom alle hotellnettsidene for å finne den beste prisen for deg på hotell på Frogner. Sammenlign og spar penger på ditt hotellopphold i dag.

Frogner

Frogner er kanskje den mest eksklusive bydelen i Oslo, og her finner du alt du kan ønske deg av spisesteder, butikker, severdigheter, muséer, strender og vakker arkitektur. Bydelen omfatter områdene Majorstuen, Bygdøy, Frogner, Skillebekk, Vika og Homansbyen. Frogner er en mangesidig bydel, som inkluderer alt fra eksklusive Aker Brygge, til Kongsgården på Bygdøy med økologiske kuer.

Restauranter og natteliv

Frogner har noen av Oslos beste restauranter, i tillegg til koselige caféer, barer og kaffebrennerier. Med eksempelvis restauranter som Champagneria, Aymara og Feinschmecker er Frogner i førersetet når det gjelder tradisjonell gourmet. Flere av hovedstadens beste øko- og vegetarspisesteder holder til i området, samtidig som det er mange restauranter som serverer meget god asiastisk mat. Vikaterrassen har et bredt serveringstilbud; f.eks. Ett Bord og Xich Lô. Frogner er bydelen for festglade som liker å se og bli sett. Mange av Oslos mest eksklusive utesteder ligger på- og i nærheten av Solli Plass. Skaugum, Frognerveien 6, Monkey og Nox & Sollihagen er eksempler på nattklubber, coctailbarer og diskoteker som er meget populære, hvor du får spennende drikkevarer, god service og yrende liv.

Se og gjøre

Frogner er en bydel med mange parker, og Frognerparken er nok den mest populære, med Vigelands skulpturer og Vigelandsmuséet som den største attraksjonen. Frogner Hovedgård, som nå er en del av Bymuséet ligger også her. Besøk Herbern-øyene; Store Herbern er naturreservat, og Lille Herbern har restaurant og seilklubb. Besøk idylliske Bestumkilen og Frognerkilen - her yrer det av småbåthavner og båtentusiaster. Frogner har flere store attraksjoner i verdensklasse - på Bygdøy kan man oppleve Vikingskipene, polarskipet Fram og Thor Heyerdals flåte Kon-Tiki, samt Norsk Maritims Museum. Du finner også HL-senteret (Holocaustsenteret) her, med Holocaust, krig, folkemord og brudd på menneskerettigheter i sentrum for utstillingene. Astrup Fearnley- samlingen er en av Nord-Europas viktigste samlinger av moderne kunst og samtidskunst, og muséet ligger på vakre Tjuvholmen. Ibsenmuséet ligger ved Slottsparken, og viser Henrik Ibsens leilighet hvor han bodde de siste 11 årene av sitt liv, samt en stor utstilling om hans liv og diktning. Nasjonalbiblioteket på Solli er et fantastisk bygg med nasjonalhistorie, og Norsk barnebokinstitutt, Norsk lokalhistorie institutt og Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er lokalisert her, hvor utstillinger, konserter, samtaler, foredrag og omvisninger arrangeres. Vika er et viktig kapittel i Oslos kulturliv, med Oslo Konserthus - Oslos viktigste scene for klassisk, jazz og pop, samt Vika kino, og historiske bygninger med ikonisk arkitektur. Besøk Vestkantbadet, Oslos eldste spa som tilbyr både tradisjonelle og nyere spabehandlinger. Solli bowling og Gimle kino er også å anbefale. På en varm sommerdag er det flere muligheter til å nyte den deilige Oslofjorden – enten på badebryggene ved Tjuvholmen, eller på strendene og oddene på Bygdøy; Huk og Paradisbukta.

Shopping

På Frogner er det nesten ubegrensede shoppingmuligheter, bydelen har et spennende utvalg innen de fleste butikktyper, merkevarer og kjeder. Vikaterrassen er en nyoppusset, bilfri handlegate med forretningstilbud og butikker som ikke finnes mange andre steder i Oslo. Her får du virkelig kvalitet og personlig service, hos eksempelvis JBS Sport og klesbutikken Bentestova. På Vikaterrassen er det mange hyggelige butikker, kulturinstitusjoner, spisesteder og kaffebrennerier. Skovveien, Frognerveien og Bygdøy allé er andre handlegater som har mye spennende å tilby de shoppingglade, med både gallerier og butikker. På Bygdøy allé finner du eksklusive og moderne butikker som tilbyr det beste innen interiørdesign og møbler, i tillegg til mange spennende spesialforretninger, kunstgallerier og antikvitetsbutikker. Av frittstående butikker på Frogner, finner vi bl.a. klesbutikkene MagMaLou og Pipaluk Løwe, og utsalgsstedene for kunst og håndverk; Galleri D40 og Eva Lie Design. Expo Arte Jewellery Design er en fantastisk og populær smykkebutikk, et verksted og galleri med moderne smykker. House of Oslo på Vika er Norges største kjøpesenter dedikert til design og livsstil, med fire etasjer fylt med skandinaviske designerartikler, husholdningstekstiler, og møbler - inkludert den danske.

Et utvalg av våre hotell på Frogner

Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gabelsgate 16

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger på Skillebekk på Frogner. Hotellet ligger 15 minutters gange unna Aker brygge og Solli plass. Gratis frokostbuffé, gratis wi-fi i fellesområder.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Oslo Apartments - Aker Brygge
Sjøgata 4

Nationaltheatret trikkeholdeplass ligger en liten spasertur fra Oslo Apartments - Aker Brygge, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i Oslo.

The Thief
Landgangen 1

The Theif ligger på Tjuvholmen på Akerbrygge i Oslo. Beliggende mellom det ikoniske Astrup Fearnley-museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden, har mange av våre 118 rom strålende utsikt. Alle rom har skreddersydde løsninger og originale detaljer som skaper en intim og personlig atmosfære.

Saga Hotel Oslo
Eilert Sundts Gate 39

Saga Hotel Oslo restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar, en kaffemaskin og et eget bad med dusj.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Thon Hotel Vika Atrium
Munkedamsveien 45

Thon Hotel Vika Atrium ligger i Oslo og byr på stilfull 3-stjerners innkvartering like ved DNB ASA. Det er kort vei til Aker Brygge, butikker og utesteder.

Oslo Apartments - Observatoriegata
Observatoriegata 13-15

Mindre enn ti minutter til fots unna Skillebekk holdeplass ligger Oslo Apartments - Observatoriegata som gir gjester en velbeliggende base i Oslo. Under hele oppholdet kan også overnattende benytte seg av overnattingsstedets gratis Wi-Fi.

Se alle hotell på Frogner

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.