Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell ved Telenor Arena - Alltid prisgaranti på hotell

Telenor Arena er Norges største innendørs arena, hvor konserter, events, messer, kurs, konferanser ol. arrangeres. Multifunksjonsarenaen liger på Fornebu i Oslo,  og det er enkelt å ta seg dit med kollektiv transport. Av de mest kjente, faste arrangementene i Telenor arena, kan vi nevne Boligmessen, Reiselivsmessen, Kingsland Oslo Horse Show, MGP jr. og We love the 90`s. Arenaen har kapasitet på 25.000 mennesker, og størrelsen er på hele 10.400 m2. I området rundt Telenor Arene er det flere hoteller som tilbyr bra og høy bostandard til gode priser.

Et utvalg av våre hotell ved Telenor Arena

Quality Hotel Expo
Snarøyveien 20

Quality Hotel Expo ligger bare en rask spasertur fra Telenor Arena. Rommene ved Quality Hotel Expo er komfortable inkluderer en minibar og en flatskjerm-TV. De har telefon og et skrivebord.

Scandic Fornebu
Martin Lingesvei 2

Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena.

Radisson Blu Park Hotel, Oslo
Fornebuparken Fornebuveien 80

Radisson Blu Park Hotel, Oslo ligger i Bærum på Fornebu, Lysaker og har en egen strand. De tilbyr utsikt over parken og gratis Wi-Fi. Telenor Arena ligger kun få minutter fra hotellet.

Se alle hotell ved Telenor Arena

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.