Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell på St.Hanshaugen - Book hotell med prisgaranti

Vi har samlet alle hotell på St. Hanshaugen i ett søk. Vår prisgaranti sikrer deg det beste tilbudet når du bestiller ditt hotell på St. Hanshaugen - vi ønsker at du skal betale så lite som mulig.

St.Hanshaugen er en bydel med ett av Oslos største parkanlegg, like nord for sentrum. Her er det flott turterreng, og en fantastisk utsikt over Oslo sentrum. Det er en kunstig bekk i parken, uteservering og vakker beplantning, et flott område for solbading, pikning og avslapping. Det er mange koselige butikker, barer og serveringssteder i St. Hanshaugen bydel. Tunco, Vesuvio Café, Smalhans og Collets Café er eksempler på dette. Det er et lite kjøpesenter - St. Hanshaugen senter i bydelen, og ellers flere småbutikker som selger alt fra frukt og grønt til smykker og klær.

Et utvalg av våre hotell på St. Hanshaugen

Oslo Apartments - Frimannsgate
Frimannsgate 26

Oslo Apartments - Frimannsgate byr på komfortabel innkvartering i hjertet av Oslo. De tilbyr også gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Comfort Hotel Xpress Oslo
Møllergata 26

I sentrum av Oslo ligger Comfort Hotel Xpress Oslo med kort veil til sightseeing og mange underholdningstilbud. De har også takterrasse, døgnåpen resepsjon og ekspress inn- og utsjekking.

Thon Hotel Munch
Munchs Gate 5

Thon Hotel Munch ligger midt i byen og tilbyr enkel tilgang til områder med shopping, sightseeing og underholdning i Oslo. Under hele oppholdet kan også overnattende logge seg på gratis Wi-Fi.

Oslo Apartments - Lille Bislett
Lille Bislett

Oslo Apartments - Lille Bislett byr på 3-stjerners innkvartering i Oslo. Det byr også på gratis Wi-Fi. For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har leilighetene en kaffemaskin, et kjøleskap og en egen balkong.

Scandic St. Olavs Plass
St Olavs Plass 1

Scandic St. Olavs Plass ligger i sentrum av Oslo, så det er kort vei til mange av de populære severdighetene herfra. Det tilbys en rekke fasiliteter på dette tematiske hotellet, som møterom, lekeplass og døgnåpen resepsjon.

Se alle hotell på St. Hanshaugen

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.