Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Book billige hotell i Alna med prisgaranti

På utkikk etter hotell på Alna? I vårt søk har vi en komplett oversikt over hotellene på Alna. Søk deg frem og finn det hotellet som passer dine kriterier best - vi har selvsagt prisgaranti på alle sammen.

Alna ligger utenfor bykjernen, men det finnes gode kollektive muligheter ut hit. På Alna Senter finner man et utvalg av butikker som har alt fra elektronikk, matbutikk til interiør og baby-utstyr. Kun et steinkast unna finner vi også det kjente varehuset IKEA avd. Furuset.  

Ønskelig med en gåtur? Alnaelven er Oslos lengste elv og er 15 kilometer lang - denne kan man følge helt ned til Gamlebyen på Oslo Øst, dersom man ønsker å utforske området.

Et utvalg av våre hotell i Alna

Park Inn by Radisson Hotel Oslo Alna
Tevlingveien 21

Dette nye hotellet på Alna i Oslo tilbyr komfortabel overnatting i moderne omgivelser. Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Alna, ligger lett tilgjengelig langs en av hovedfartsårene til byen, bare ni kilometer fra sentrum.

Radisson Blu Hotel, Oslo Alna
Tevlingveien 21

Radisson Blu Hotel, Oslo Alna har 142 rom, som alle er utstyrt med kabel-TV, kaffemaskin og minibar. Det er varmeanlegg, strykefasiliteter og et skrivebord på alle rommene.

Se alle hotell i Alna

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.