Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell på Ullern

Vi har prisgaranti på alle hotell på Ullern. Fyll ut dine kriterier og se hvilke hotell på Ullern som passer for nettopp deg.

Ullern er en bydel på den sørvestlige delen av Oslo. Bydelen omfatter bl.a. deler av Smestad, Montebello, Bestum, Skøyen, Ullernåsen, Lilleaker, Øraker, Sollerud og Vækerø. Ullern er en vakker bydel, med mange vakre, grønne lunger, bl.a. ligger en del av Frognerparken i bydelen. På Sollerudstranda er det deilig, finkornet sand - et paradis for store og små om sommeren. Kjøpesenteret CC Vest er et moderne og trendsettende kjøpesenter hvor du får god kundservice og en behagelig handleopplevelse, de har et bredt utvalg av butikker og spisesteder. Ellers kan man oppleve "The Moon", som er verdens første virtuelle shoppingdestinasjon - møt, handle, chat med venner, få inspirasjon, dette er fremtidens kjøpesenter!

Et utvalg av våre hotell på Ullern

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Radiumhospitalet hotell
Ullernchaussen 70

Hotellet ligger kun 10 minutters gange unna Ullern. Norsk Hydro, Aker Solutions og Frognerparken ligger bare en kort kjøretur herfra.

Se alle hotell på Ullern

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.