Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Jeg ønsker å gjøre en bestilling

Hotell-Oslo.no er en hotellsøke- & og sammenligningsmotor.

Vi søker gjennom mange hotellreservasjonsnettsider for å hjelpe deg med å finne de beste prisene. Du booker direkte gjennom en av nettsidene fra søket.

Hotell-Oslo.no er gratis i bruk, vi legger ikke på noen påslag eller ekstra gebyrer på prisene.

Jeg ønsker å komme i kontakt direkte med et hotell

For å få best og raskest mulig tilbakemelding, anbefaler vi at du kontakter hotellet direkte. E-postmeldinger som adresseres til individuelle hoteller (eller til reservasjonsnettsteder) og sendes til Hotell-Oslo.no, vil ikke bli videresendt.

Hvis du allerede har sendt en bestilling ved bruk av vår tjeneste, må du kontakte nettstedet der du gjorde bestillingen for å diskutere reservasjonen.

Noen nyttige tips for å bestemme hvilket nettsted du har brukt til å bestille hotell:

Jeg brukte søkefunksjonen hos dere til å bestille et rom, men jeg kan ikke huske hvilket nettsted jeg bestilte på. 

  • Sjekk e-posten din - Hvis du har bestilt et hotellrom på nettet, vil du sannsynligvis ha blitt sendt en bekreftelse eller kvittering per e-post. E-postmeldingen med bekreftelsen vil inneholde informasjon om bestillingen samt kontaktopplysninger.
  • Kontroller kontoutskriften - Hvis du av en eller annen grunn ikke fikk bekreftelse per e-post, så er den nest beste måte å sjekke kredittkortoppgaven på nettet og se om den inneholder navnet på et nettsted eller selskap.
  • Gå tilbake samme vei - Historikken i nettleseren kan hjelpe deg til å bestemme hvilket nettsted du brukte til bestilling. Å søke på Hotell-Oslo.no igjen for hotellet kan også hjelpe deg finne hvilket nettsted bestillingen ble gjort gjennom.

Jeg ønsker å endre/kansellere min reservasjon

Hotell-Oslo.no sammenligner hotellpriser. Vi jobber med en rekke partnernettsider man klikker seg videre til for å foreta bestillingen.

Dersom du allerede har foretatt en bestilling ved bruk av vår tjeneste, kontakt nettstedet du bestilte gjennom ved spørsmål vedrørende reservasjonen.