Hotell på Lysaker - Bestill hotell med prisgaranti

Vi har samlet alle hotell på Lysaker i ett søk - enklere blir det ikke. Book ditt hotell på Lysaker via Hotell-Oslo.no og du er garantert den beste prisen. 

Lysaker er et kollektivt knutepunkt i Bærum Kommune, rett på grensen til Oslo. Lysaker Stasjon en av landets største jernbanestasjoner så du kan enkelt ta deg til Oslo Sentrum, Gardemoen Lufthavn og vestover mot Asker og videre sørover. I tillegg går det ekspressbusser i alle retninger. Det er også kort vei til Telenor Arena og fasilitetene på Fornebu. 

På kjøpesenteret CC Vest finnes det over 90 ulike butikker innenfor kategorier som mote, interiør, sport, leker, blomster, elektronikk, helse og velvære mm. Det finnes også flere kafeer og restauranter som tilbyr alt fra bakervarer til 3-retters middag. 

På Lysaker Brygge kan du kombinere ett av dagens måltid med en fantastisk utsikt mot vannet. Nyt forfriskninger i solen på uteserveringene i godt selskap, mens havet glitrer ved siden av. 

Når du først er på Lysaker kan du jo alltids titte bortom Polhøgda og se huset hvor den kjente polfareren Fridtjof Nansen bodde. Fridtjof Nansens Institutt holder til i selve boligen, men den store hagen og gravplassen er åpen for publikum.