Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell på Lysaker - Bestill hotell med prisgaranti

Vi har samlet alle hotell på Lysaker i ett søk - enklere blir det ikke. Book ditt hotell på Lysaker via Hotell-Oslo.no og du er garantert den beste prisen. 

Lysaker er et kollektivt knutepunkt i Bærum Kommune, rett på grensen til Oslo. Lysaker Stasjon en av landets største jernbanestasjoner så du kan enkelt ta deg til Oslo Sentrum, Gardemoen Lufthavn og vestover mot Asker og videre sørover. I tillegg går det ekspressbusser i alle retninger. Det er også kort vei til Telenor Arena og fasilitetene på Fornebu. 

På kjøpesenteret CC Vest finnes det over 90 ulike butikker innenfor kategorier som mote, interiør, sport, leker, blomster, elektronikk, helse og velvære mm. Det finnes også flere kafeer og restauranter som tilbyr alt fra bakervarer til 3-retters middag. 

På Lysaker Brygge kan du kombinere ett av dagens måltid med en fantastisk utsikt mot vannet. Nyt forfriskninger i solen på uteserveringene i godt selskap, mens havet glitrer ved siden av. 

Når du først er på Lysaker kan du jo alltids titte bortom Polhøgda og se huset hvor den kjente polfareren Fridtjof Nansen bodde. Fridtjof Nansens Institutt holder til i selve boligen, men den store hagen og gravplassen er åpen for publikum.

Et utvalg av våre hotell på Lysaker

Radisson Blu Park Hotel, Oslo
Fornebuparken Fornebuveien 80

Radisson Blu Park Hotel, Oslo ligger i Bærum på Fornebu, Lysaker og har en egen strand. De tilbyr utsikt over parken og gratis Wi-Fi. Telenor Arena ligger kun få minutter fra hotellet.

Se alle hotell på Lysaker

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.