Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Skal du på et arrangement på Bjerke og trenger et hotell?

Skal du se på travløp på Bjerke og trenger et hotell? Vi har samlet hotellene på Bjerke i ett og samme søk - og alle med prisgaranti.

Kun 20 minutter utenfor Oslo sentrum ligger Bjerke, hvor landets største travbane, Bjerkebanen, ligger. Utenfor Oslos grenser er det nettopp denne arenaen som er bydelens kjennemerke. Det er dog ikke bare hesteløp som arrangeres her. Det holdes også motorløp, konserter, utstillinger, tivoli, messer og andre utendørsarrangementer. Benytt også anledningen til å spise på Norges største restaurant. 

Vi ønsker deg et hyggelig hotellopphold!

Et utvalg av våre hotell på Bjerke

Quality Hotel 33
Østre Aker Vei 33

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, Bjerke, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Thon Hotel Linne Oslo
Statsrad Mathiesens vei 12

Thon Hotel Linne Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr også på en vaskeritjeneste, konferanselokaler og gratis trådløst internett. Hotellet ligger nær Bjerke Travbane.

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Haraldsheimvn 4

Mindre enn 20 minutter til fots fra Storo T-banestasjon ligger Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, som tilbyr en praktisk beliggende base i Oslo. Lekeplass, døgnåpen resepsjon og valutaveksling er bare et lite utvalg av fasilitetene dette trivelige vandrerhjemmet har å friste med.

Se alle hotell på Bjerke

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.