Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell på Grünerløkka med prisgaranti

På leting etter et hotell på Grünerløkka? Vi har nok det hotellet på Grünerløkka som du leter etter, til den aller beste prisen.

Grünerløkka har blitt et utrolig populært område og det med god grunn.

Det finnes det et stort og variert utvalg av restauranter, hyggelige kafeer og utesteder, så et godt måltid og pulserende liv trenger du ikke gå langt for å finne. 

Av aktiviteter er det flere morsomme ting man kan prøve ut. Lær om norsk musikkhistorie på Popsenteret, et interaktivt museum og opplevelsessenter. Ta en runde minigolf på Grünerløkka minigolfpark, et minikurs i kaffebrygging hos Pauls Boutique, prøv deg i klatre- eller buldrevegg på Vulkan klatresenter, eller gå på kino på Ringen park. Når solen skinner er det bare til å finne seg en plass i en av parkene, med noe deilig mat og godt selskap. 

Butikkutvalget er bredt og spennende. Her finnes det mange små, uavhengige butikker som tilbyr alt fra smykker, klær, kunst, delikatesser og mange gjenbruksbutikker.

Et utvalg av våre hotell på Grünerløkka

PS:hotell
Maridalsveien 13C

PS:hotell ligger sentralt på Grünerløkka. Denne bydelen er en av Oslos mest levende bydeler, mye på grunn av menneskene som bor og virker her.

Anker Apartment
Københavngata 10

Anker Apartment ligger i Oslo, en kort spasertur unna Biermanns gate holdeplass. De byr også på en kaffebar, gratis trådløst internett og en takterrasse.

Scandic Vulkan
Maridalsveien 13A

Området rundt Scandic Vulkan er kjent for sitt yrende uteliv med en rekke utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet.

Anker Hotel
Storgata 55

Anker Hotel ligger i Oslo og byr på nyrenoverte rom og gratis Wi-Fi. Det ligger innen gåavstand til områdets mest populære serveringssteder og har mottatt utmerkelsen TripAdvisor Travelers' Choice Award - Top 25 Trendiest Hotels in Norway 2012.

Anker Hostel
Storgata 55

Med sin beliggenhet i det populære Grunerløkka området er Anker Hostel innen gangavstand fra en rekke av Oslos attraksjoner. Det byr også på gratis Wi-Fi.

Se alle hotell på Grünerløkka

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.