Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Holmenkollen - Book med prisgaranti

Her kan du bestille hotell på Holmenkollen til den beste prisen. Prisgarantien gjelder alle våre hotell på Holmenkollen - vi ønsker å gi deg ditt drømmeopphold til lavest mulig kostnad. 

Man kan enkelt benytte seg av kollektivtilbud for å ta seg til Holmenkollen. T-banen bruker mellom 20-30 minutter opp.

På Holmenkollen ligger det nasjonale skianlegget med aktiviteter hele året.

Omgitt av fantastisk natur og med gode løyper, benyttes dette området flittig av privatpersoner de dagene det ikke holdes skirenn eller andre arrangementer. 

Selv når snøen takker for seg og ski byttes ut med rulleski, er dette fine tur- og aktivitetsområder; spill Frisbeegolf, ta Kollensvevet zipline, rappeller fra hopptårnet, ak i Korketrekkeren og besøk en av Skandinavias største klatreparker i Oslo Sommerpark. 

Spis god og tradisjonsrik mat ved restaurantene på Holmenkollen – måltidet må du betale for, men utsikten følger med helt gratis.   

Vi håper du får et fantastisk opphold på toppen av Oslo. 

Et utvalg av våre hotell på Holmenkollen

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26

Med en beliggenhet på Holmenkollen og utsikt over Oslo tilbyr Scandic Holmenkollen Park en badstue, et boblebad og et innendørs svømmebasseng. Det har også utsikt mot Oslofjorden og Oslo, og byen.

Soria Moria Hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60

Soria Moria Hotell og konferansesenter holder til i moderne omgivelser på Holmenkollen. De tilbyr også et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og et treningsrom.

Lysebu
Lysebuveien 12

Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk. De stilfulle rommene ved Lysebu inkluderer gratis Wi-Fi på rommet og alt annet man behøver for et behagelig opphold.

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
Ullveien 4

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell tilbyr 4-stjerners innkvartering i Oslo. Det ligger bare en liten spasertur fra Kongsseteren på Holmenkollen. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Se alle hotell på Holmenkollen

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.