Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Book billige hotell ved Aker Brygge med prisgaranti

Vi har samlet alle hotellene på Aker Brygge i et søk. Fyll inn dine søkekriterier og få opp hotell på Aker Brygge som er tilgjengelig  i den gitte perioden. Vi gir prisgaranti på alle hotell, bestill i dag.

Aker Brygge

Aker Brygge er et fantastisk samlingspunkt, med restauranter som perler på snor bortover bryggekanten, handlegate, lekeplass for barna og isbar. Langs bryggen ligger båter fortøyd og topper det idylliske bildet. Om du skal reise ut til eksempelvis Drøbak eller Nesodden kan du benytte rutebåten som går herifra.

Restauranter og natteliv

På Aker Brygge finner man restauranter med store uteserveringer, hvor både mat og drikke kan nytes med fantastisk havutsikt. Oslos største uterestaurant ligger her, og er faktisk plassert på en flytende brygge på vannet - snakk om panorama. Utvalget er spennende og variert; klassiske lune puber, kaffe- og cocktailbarer, gastropuber, restauranter fra flere verdenshjørner og med ulike konsepter. Her finner finnes alt fra det behagelige og uformelle, til eksklusive alternativer.

Når solen melder sin ankomst er det naturligvis masse mennesker som benytter fasilitetene - reserver derfor gjerne bord til middagen.

Shopping

I bilfrie omgivelser og med korte avstander kan man kose seg med shopping. Det finnes totalt 33 butikker, de fleste med design, trend og mote, men også spesialforretninger med alt fra gaveartikler til blomster, ur og optikk.

Se & gjøre

Om det er ønskelig med trente magemuskler, kan man like greit bestille billetter til en forestilling på Latter. Dette er hovedscenen for standup-komikerne i byen. Det holdes sommerstandup, juleshow, klubbkvelder og forestillinger med variert program. 

Aker Brygge overlappes pent av Tjuvholmen som ligger helt ytterst på bryggeområdet. På Tjuvholmen ligger en av Oslos bystrender, så dersom været tillater det er det bare å ta med seg badetøyet og rigge seg til. Gallerier er det flere av; Puswagner Gallery, Galleri Semmingsen og Herhardsen Gerner Oslo er noen av de som bør besøkes. Astrup Fearnley Museet er obligatorisk.

I sommersesongen holder også Tjuvtitten åpent. Dette er en glass heis som løfter deg 54 meter over bakken og viser deg området fra en helt ny vinkel.

Et utvalg av våre hotell på Aker Brygge

Thon Hotel Vika Atrium
Munkedamsveien 45

Thon Hotel Vika Atrium ligger i Oslo og byr på stilfull 3-stjerners innkvartering like ved DNB ASA. Det er kort vei til Aker Brygge, butikker og utesteder.

The Thief
Landgangen 1

The Theif ligger på Tjuvholmen på Akerbrygge i Oslo. Beliggende mellom det ikoniske Astrup Fearnley-museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden, har mange av våre 118 rom strålende utsikt. Alle rom har skreddersydde løsninger og originale detaljer som skaper en intim og personlig atmosfære.

Oslo Apartments - Aker Brygge
Sjøgata 4

Nationaltheatret trikkeholdeplass ligger en liten spasertur fra Oslo Apartments - Aker Brygge, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i Oslo.

Se alle hotell på Aker Brygge

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.