Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell i Gamle Oslo

På utkikk etter hotell i Gamle Oslo? Vi har samlet alle hotellene i Gamle Oslo i ett søk. Vi garanterer den beste prisen på hotell med vår prisgaranti.

Gamle Oslo

Bydel Gamle Oslo består av områdene Bjørvika, Grønland, Gamlebyen, Tøyen, Kampen, Ensjø, Valle-Hovin, Helsfyr og Ekeberg-skråningen. En spennende bydel som kombinerer det gamle og bevarte, med det nye og trendy. 

Restauranter og natteliv

Grønland er stedet hvor du kan spise rimelige måltider med smaker fra alle verdenshjørner. Her finnes det også flere brune puber, populære utesteder med avslappet uteservering og steder med live musikk. 

Bjørvika flotter seg med den nye bebyggelsen som utgjør 'Barcode'. Her finnes det et fint utvalg av restauranter som presenterer gjennomførte menyer og serverer god mat. Hvis et måltid med utsikt over byen er ønskelig er det bare å ta seg turen til Ekeberg Restauranten.

Se og gjøre

Gamle Oslo har flere severdigheter og landemerker som absolutt er verdt besøket. På Tøyen finner du blant annet Munchmuseet hvor de stiller ut maleriene til en av modernismens viktigste kunstnere, Edvard Munch. Når du først er i området kan noen hyggelige timer også tilbringes i Botanisk hage - en stor grønn lunge i hovedstaden, med en flott samling på over 5500 plantearter. 

Gamlebyen er det eldste byområdet innenfor Oslo og i Middelalderparken kan man se ruinene etter byens eldste bebyggelse. Ta turen videre opp mot Ekeberg og se de flotte skulpturene i Ekebergparken, helleristninger eller ta et slag minigolf. 

Ta med badetøy og gå over til Sørenga Sjøbad dersom været tillater det, eller benytt innendørsanlegget Tøyenbadet.

Shopping

På Grønland kan man handle frukt og grønt i en av de mange grønnskakshandlene. Det finnes også et lite senter som heter Grønland Basar som har dagligvarebutikk, klær, interiørartikler og gavebutikker. Stoffbutikker finnes det mange av i dette området, med spennende tekstur og i alle farger og mønstre.

Et utvalg av våre hotell i Gamle Oslo

Scandic Helsfyr
Strømsveien 108

Scandic Helsfyr ligger kun 5 minutter fra flybuss og T-bane. Velegnet for effektive forretningsreiser, med kort vei til Valle Hovin, Valhall Arena og Oslo sentrum.

Best Western Kampen Apartment Hotell
Kjolberggaten 29

Best Western Kampen Apartment Hotell har kort vei til butikker, spisesteder og Oslo utesteder. Tøyenparken, Munch-museet og Tøyen er en ti minutters spasertur unna hotellet.

Se alle hotell i Gamle Oslo

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.