Hotell i Gamle Oslo

På utkikk etter hotell i Gamle Oslo? Vi har samlet alle hotellene i Gamle Oslo i ett søk. Vi garanterer den beste prisen på hotell med vår prisgaranti.

Bydel Gamle Oslo består av områdene Bjørvika, Grønland, Gamlebyen, Tøyen, Kampen, Ensjø, Valle-Hovin, Helsfyr og Ekeberg-skråningen. En spennende bydel som kombinerer det gamle og bevarte, med det nye og trendy. 

Restauranter og natteliv

Grønland er stedet hvor du kan spise rimelige måltider med smaker fra alle verdenshjørner. Her finnes det også flere brune puber, populære utesteder med avslappet uteservering og steder med live musikk. 

Bjørvika flotter seg med den nye bebyggelsen som utgjør 'Barcode'. Her finnes det et fint utvalg av restauranter som presenterer gjennomførte menyer og serverer god mat. Hvis et måltid med utsikt over byen er ønskelig er det bare å ta seg turen til Ekeberg Restauranten.

Se og gjøre

Gamle Oslo har flere severdigheter og landemerker som absolutt er verdt besøket. På Tøyen finner du blant annet Munchmuseet hvor de stiller ut maleriene til en av modernismens viktigste kunstnere, Edvard Munch. Når du først er i området kan noen hyggelige timer også tilbringes i Botanisk hage - en stor grønn lunge i hovedstaden, med en flott samling på over 5500 plantearter. 

Gamlebyen er det eldste byområdet innenfor Oslo og i Middelalderparken kan man se ruinene etter byens eldste bebyggelse. Ta turen videre opp mot Ekeberg og se de flotte skulpturene i Ekebergparken, helleristninger eller ta et slag minigolf. 

Ta med badetøy og gå over til Sørenga Sjøbad dersom været tillater det, eller benytt innendørsanlegget Tøyenbadet.

Shopping

På Grønland kan man handle frukt og grønt i en av de mange grønnskakshandlene. Det finnes også et lite senter som heter Grønland Basar som har dagligvarebutikk, klær, interiørartikler og gavebutikker. Stoffbutikker finnes det mange av i dette området, med spennende tekstur og i alle farger og mønstre.