Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Bestill billige hotell på Majorstuen

Vi vil ikke du skal betale for mye for ditt hotell på Majorstuen, derfor gir vi deg prisgaranti på alle hotell på Majorstuen og hele Oslo. Bestill hotell billig i dag!

Majorstuen

Majorstuen ligger i bydel Frogner vest i Oslo, og er et meget stilfullt, dynamisk, energisk og livlig område. Her er det alle slags butikker, ofte markeder, spisesteder, parker og én av Norges mest kjente handlegater - Bogstadveien. Det er mange aktiviteter her, både for store og små - Majorstuen har noe for enhver smak og lommebok!

Se & gjøre

Kanskje det mest kjente ved Majorstuen er skulpturparken Vigelandsparken. Ellers er Frognerbadet velkjent, med svømmebassenger, stupetårn, sklier og barnebasseng. Frogner Stadion er hjemmebanen til fotballklubben Lyn, og her kan man stå på skøyter om vinteren. Ellers er det flere tennisbaner mellom Colosseum og Vigelandsparken, samt ulike treningssentre. Ønsker du innendørs aktiviteter, er en kino på ærverdige Colosseum et godt alternativ. Spaser nedover Bogstadveien - her er det boder, butikker, kjøpesenter og spisesteder. Homansbyen og Uranienborg er kjente områder på Majorstuen, med gallerier og butikker. "Dronningen over alle festivaler" - Norwegian Wood er et must å få med seg. Det er en festival som hver sommer arrangeres på Frognerbadet, her har kjente artister som Johnny Cash, Bob Dylan, David Bowie, Ringo Starr, Eric Clapton m.fl. inntatt hovedscenen.

Shopping

Gå nedover Bogstadveien og Hegdehaugsveien, i disse handlegatene er det mange spennende butikker. Her finner du alt fra de kjente og kjære kjedebutikkene som H&M og Carlings, til de mer eksklusive klesbutikkene som f.eks. Zara, By Marlene Birger, Kamikaze, Lacoste og Tiger of Sweden. Det er også et lite kjøpesenter her - Westside. Det er to bilfrie markedsdager i Bogstadveien og Hegdehaugsveien i året - her er det boder utenfor de tradisjonelle butikkene med veldig gode tilbud - man får mye for pengene! "Bondens marked" holdes på Valkyrie Plass nesten annenhver lørdag, og her finner du lokale delikatesser som ost, smør, rømme, sopp, grønnsaker, honning, saft osv. Fra Parkveien og helt opp til Majorstukrysset arrangeres julemarked hvert år – koselig, eventyrlig og stemningsfullt.

Restauranter & natteliv

Det er mange, både velkjente, tradisjonelle og eksklusive spisesteder på Majorstuen. Om sommeren våkner området til liv - uteserveringene summer. Det er fortauscaféer, bakerier, kaffebrennerier, barer og restauranter. De mest kjente restaurantene er kanskje Lorry - en koselig restaurant med variert meny og velsmakende og tradisjonelle retter servert i generøse porsjoner, og Olivia Hegdehaugsveien som er litt mer eksklusiv. Horgans, Bølgen og Moi Briskeby, Lille Asia, The Broker og Jacob All er eksempler på steder man både kan spise, og feste ut i de sene nattetimer. Ellers er Mabou, Glassbaren, Oslo Mikrobryggeri, Josefines Vertshus og Vu kjente utesteder. På Majorstuen er det noe for enhver smak, lommebok og anledning; både for studenter, danseglade mennesker, og de som vil sitte ned i rolige omgivelser i godt selskap.

Et utvalg av våre hotell på Majorstuen

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Ellingsens Pensjonat
Holtegata 25

Majorstuen T-banestasjon ligger en kort spasertur fra Ellingsens Pensjonat, som tilbyr reisende en hyggelig og praktisk beliggende base i Oslo. De byr på en vaskeritjeneste, og det ligger kun en liten spasertur unna Slottsparken og Bislett stadion.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Saga Hotel Oslo
Eilert Sundts Gate 39

Saga Hotel Oslo restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar, en kaffemaskin og et eget bad med dusj.

Park Apartments Pilestredet Park
Pilestredet 57

Park Apartments Pilestredet Park ligger i Oslo, en kort spasertur unna Homansbyen holdeplass. Det ligger bare et steinkast unna Bislett stadion, restauranter og utesteder.

Cochs Pensjonat
Parkveien 25

Det er kort vei fra Cochs Pensjonat til flere av Oslo populære turistattraksjoner, Bislett stadion er også bare ti minutter herfra. Gjestgiveriet ligger i gangavstand fra Christiania theater, Chat Noir og Nationaltheatret.

Se alle hotell på Majorstuen

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.