Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell Nordre Aker - Bestill hotell med prisgaranti

Hotell i Nordre Aker - med nærhet til Ullevål Stadion! Book ditt hotell i Nordre Aker med prisgaranti i dag.

Bydel Nordre Aker i Oslo strekker seg fra Trondheimsveien i Øst til Sognsvann i vest, og fra Nydalen i Sør til Solemskogen i nord, og består av områdene Nydalen, Grefsen, Kjelsås, Sogn, Tåsen og Ullevål Hageby. Det er vakker natur i bydelen, med flotte Akerelva med sine tur- og sykkelstier, samt Nordmarka ved Sognsvann og Lillomarka ved Grefsen. Av shoppingmuligheter kan vi nevne Storo kjøpesenter i Nydalen. La deg inspirere av sesongens nyheter innen mote, interiør, kultur, underholdning, sport og gadgets i Oslos største kjøpesenter med 130 butikker. Opplevelsessenteret, kjøpesenteret og nasjonalanlegget for norsk fotball, Ullevaal Stadion ligger også i bydel Nordre Aker.

Et utvalg av våre hotell i Nordre Aker

Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo
Nydalsveien 33

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr på gratis Wi-Fi, ekspress inn- og utsjekking og en kaffebar. Det er kort vei til flere av Oslo populære attraksjoner og landemerker og Evry er også bare fem minutter herfra.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel
Sognsveien 228

Scandic Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Haraldsheimvn 4

Mindre enn 20 minutter til fots fra Storo T-banestasjon ligger Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, som tilbyr en praktisk beliggende base i Oslo. Lekeplass, døgnåpen resepsjon og valutaveksling er bare et lite utvalg av fasilitetene dette trivelige vandrerhjemmet har å friste med.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Se alle hotell i Nordre Aker

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.