Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell på Skøyen - Book hotell med prisgaranti

Vi har samlet alle hotell på Skøyen i ett søk. Fyll inn dine kriterier og se hvilke hotell på Skøyen som passer dine behov. Raskt og enkelt - for at du skal ha den beste opplevelsen.

Skøyen er et strøk i bydel Ullern på vestkanten i Oslo. På Skøyen er det næringsområder og boligbebyggelse, og strøket har hatt den sterkeste utviklingen på hele vestkanten i Oslo de siste tiårene.

Karenslyst Allé ligger på Skøyen, og er en populær og trendy handlegate som har blitt et aktivt og naturlig møtepunkt for beboere og besøkende. Her finnes alt du trenger på ett sted: butikker, restauranter, hotell, kontor, treningssentre, boliger og spesialforretninger. Skøyen består ellers av Amalienborg, Madserud, Søndre Skøyen og Sjølyst, samt skøyenparken.

Et utvalg av våre hotell på Skøyen

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Se alle hotell på Skøyen

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.