Hotell på Fornebu med prisgaranti

Book hotell på Fornebu - perfekt om du skal på konsert på Telenor Arena. Finn ditt hotell på Fornebu- trygt, enkelt og raskt. I tillegg fører vi prisgaranti på alle hotellene i vårt søk - du er derfor garantert det beste tilbudet.

Fornebu er et området som har vært i stor vekst de siste årene. Utviklingen har gjort slik at Fornebu i dag har blitt et moderne knutepunkt for kunst, kultur, næringsliv og shopping. Innrammet av vakre naturområder er det flere badeplasser, naturvernområder og flotte friområder. 

Hopp på toget fra Oslo Sentralstasjon og gå av på Lysaker stasjon ca. 10 minutter senere. Det går også direkte buss til/fra Oslo sentrum (31 Snarøya).

Restauranter og natteliv

Om du ønsker å spise et måltid, med utsikt mot havet er Sjøflyhavna Kro et perfekt alternativ. Ellers finner man restauranter og spisesteder som kan tilfredsstille appetitten til de fleste. The Local, Jonathan Sushi og Asia Dining, Fornebu Pizza og Mayas Restaurant, er noen av alternativene å velge blant.

Shopping

Dra på shopping på kjøpesentret Fornebu S! Her vil du med høy sannsynlighet få dekket behovene dine. Her finner du alt fra kjedebutikker som Carlings, Bik Bok og Cubus, til norske merkevarer som ByTiMo og Holzweiler. Senteret har i tillegg sminkebutikker, frisører, interiørbutikker, blomsterbutikk, jernvarehandel, apotek, smykkeforretning og flere spisesteder.

Se & gjøre

Telenor Arena er en multifunksjonsarena hvor det holdes mange store konserter av både norske og internasjonale artister. Det arrangeres i tillegg messer, eventer og større konferanser her. 

Spill golf uansett vær på Fornebu Indoor Golf Center. Golfsenteret tilbyr treningsfasiliteter for alle, uansett nivå og erfaring. Det finnes 60 utslagssteder og 1000 m2 nærspillsområder under realistiske og naturtro forhold. 

Lær om det norske olje og gass-eventyret på det interaktive opplevelse- og vitensenteret, Engineerium. Om du ønsker å tilegne deg enda mer kunnskap og historie, vil besøk ved museum som Det Norske Vespa scooter museum, bilmuseet Kultur på hjul og militæranlegget på Rolfstangen, være interessante stoppe steder.