Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Fornebuparken Fornebuveien 80, Lysaker KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Dette dyrevennlige hotellet ligger i Bærum og har en egen strand. De tilbyr utsikt over parken og gratis Wi-Fi.

Dette 4-stjerners hotellet har møterom, ekspress inn- og utsjekking og bagasjeoppbevaring. Overnattende har tilgang til en terrasse og et grillområde.

Radisson Blu Park Hotel, Oslo restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har en radio, telefon og et skrivebord.

Restauranten ved Radisson Blu Park Hotel, Oslo er et utmerket alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Hotellets pub serverer europeiske retter i tillegg til et stort utvalg drikkevarer.

Det finnes flere severdigheter i nærheten av Radisson Blu Park Hotel, Oslo, som Aker Solutions og Telenor Arena. NRK er bare en kort kjøretur unna hotellet.

Fasiliteter

Generelt
Aircondition
Hårføner
Kabel / satelitt-TV
Kjæledyr velkommen
Pub
Rasteplass
Restaurant
Rom for ikke-røykere
Roomservice
Skrivebord
TV
Aktiviteter
Hage
Privat strand
Tjenester
Bagasjeoppbevaring
Bankboks
Døgnåpen resepsjon
Ekspress innsjekking/utsjekking
Flerspråklig personell
Heis
Konferanselokaler
Møterom
Renseri
Selvbetjent vaskeri
Vaskeritjeneste
Vekketjeneste
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Parkering
Parkering er tilgjengelig.
Innsjekking
Fra 3:00 PM

Kart til hotellet

Hotell like ved Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Quality Hotel Expo
Snarøyveien 20

Quality Hotel Expo ligger bare en rask spasertur fra Telenor Arena. Rommene ved Quality Hotel Expo er komfortable inkluderer en minibar og en flatskjerm-TV. De har telefon og et skrivebord.

Scandic Fornebu
Martin Lingesvei 2

Scandic Fornebu har 180 graders utsikt over Oslofjorden. Rett utenfor døren finner du flotte badestrender, turløyper og sjøliv. Nærområdet er også perfekt for strandvolleyball, windsurfing og golf på Fornebu innendørs golfsenter. Hotellet ligger nær Telenor Arena.

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Radiumhospitalet hotell
Ullernchaussen 70

Hotellet ligger kun 10 minutters gange unna Ullern. Norsk Hydro, Aker Solutions og Frognerparken ligger bare en kort kjøretur herfra.

Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gabelsgate 16

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger på Skillebekk på Frogner. Hotellet ligger 15 minutters gange unna Aker brygge og Solli plass. Gratis frokostbuffé, gratis wi-fi i fellesområder.

Frogner House Apartments - Bygdoy Alle 53
Bygdøy Allé 53

Leilighetene er utstyrte med tekjøkken inkludert kaffemaskin, bødrister og mikrobølgeovn. Det er spiseplass på rommet, en flatskjerm-TV og walk-in closet på alle leilighetene.

The Thief
Landgangen 1

The Theif ligger på Tjuvholmen på Akerbrygge i Oslo. Beliggende mellom det ikoniske Astrup Fearnley-museet, kanalene på Tjuvholmen og Oslofjorden, har mange av våre 118 rom strålende utsikt. Alle rom har skreddersydde løsninger og originale detaljer som skaper en intim og personlig atmosfære.

Oslo Apartments - Observatoriegata
Observatoriegata 13-15

Mindre enn ti minutter til fots unna Skillebekk holdeplass ligger Oslo Apartments - Observatoriegata som gir gjester en velbeliggende base i Oslo. Under hele oppholdet kan også overnattende benytte seg av overnattingsstedets gratis Wi-Fi.

Scandic Solli
Parkveien 68

Bo sentralt på Solli Plass på Oslos vestkant, med et yrende uteliv. Attraksjoner som Aker Brygge, Tjuvholmen og Slottet ligger alle i gangavstand. På Solli plass er det utmerkede buss- og trikkeforbindelser. Fra hotellet er det kun 5 minutters gange til Nationaltheatret stasjon og Flytoget som tar deg direkte til Oslo Lufthavn.

Frogner House Apartments - Colbjornsens gate 3
Colbjornsens gate 3

Leilighetene på Frogner House Apartments - Colbjornsens gate 3 har både en flatskjerm-TV, et tekjøkken og et kjøleskap. De har sovesofa, walk-in closet og en sittegruppe på rommet.

Oslo Apartments - Aker Brygge
Sjøgata 4

Nationaltheatret trikkeholdeplass ligger en liten spasertur fra Oslo Apartments - Aker Brygge, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i Oslo.

Thon Hotel Vika Atrium
Munkedamsveien 45

Thon Hotel Vika Atrium ligger i Oslo og byr på stilfull 3-stjerners innkvartering like ved DNB ASA. Det er kort vei til Aker Brygge, butikker og utesteder.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.