Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Scandic Holmenkollen Park

Kongeveien 26, Oslo KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Scandic Holmenkollen Park

Med en beliggenhet på Holmenkollen og utsikt over Oslo tilbyr Scandic Holmenkollen Park en badstue, et boblebad og et innendørs svømmebasseng. Det har også utsikt mot Oslofjorden og Oslo, og byen.

Hotellet har et treningsrom med et svømmebasseng. De byr på barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet.

Gjester kan hygge se i de trivelige rommene som har en vakker utsikt over byen. De byr på et eget bad, en minibar og kaffe- og tekoker.

Scandic Holmenkollen Park byr på flere spisesteder, inkludert De Fem Stuer og Galleriet. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets koselige loungebar. Det finnes også et stort utvalg serveringssteder i området.

Gjester ved Scandic Holmenkollen Park kan besøke Holmenkollen Skimuseum og Holmenkollen, som bare er noen minutter unna. Hotellet ligger i gangavstand fra Holmenkollen.

Fasiliteter

Generelt
Aircondition
Badekar
Bar / Lounge
Dusj
Eget toalett
Hårføner
Ismaskin
Kabel / satelitt-TV
Kaffe- og tekoker
Minibar
Privat bad
Privat bad
Rasteplass
Restaurant
Roomservice
TV
Aktiviteter
Badstue
Fotturer
Hage
Innendørs Svømmebasseng
Jacuzzi
Massasje
Massasje -og skjønnhetssalong
Spa- og velværesenter
Svømmebasseng
Treningssenter
Tjenester
Bagasjeoppbevaring
Bankboks
Barnepass
Døgnåpen resepsjon
Heis
Konferanselokaler
Kopimaskin
Møterom
Renseri
Selvbetjent vaskeri
Skopuss
Valutaveksling
Vaskeritjeneste
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Innsjekking
Fra 3:00 PM
Utsjekking
Før 12:00 PM

Kart til hotellet

Hotell like ved Scandic Holmenkollen Park

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
Ullveien 4

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell tilbyr 4-stjerners innkvartering i Oslo. Det ligger bare en liten spasertur fra Kongsseteren på Holmenkollen. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Soria Moria Hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60

Soria Moria Hotell og konferansesenter holder til i moderne omgivelser på Holmenkollen. De tilbyr også et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og et treningsrom.

Lysebu
Lysebuveien 12

Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk. De stilfulle rommene ved Lysebu inkluderer gratis Wi-Fi på rommet og alt annet man behøver for et behagelig opphold.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Radiumhospitalet hotell
Ullernchaussen 70

Hotellet ligger kun 10 minutters gange unna Ullern. Norsk Hydro, Aker Solutions og Frognerparken ligger bare en kort kjøretur herfra.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel
Sognsveien 228

Scandic Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Saga Hotel Oslo
Eilert Sundts Gate 39

Saga Hotel Oslo restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar, en kaffemaskin og et eget bad med dusj.

Frogner House Apartments - Bygdoy Alle 53
Bygdøy Allé 53

Leilighetene er utstyrte med tekjøkken inkludert kaffemaskin, bødrister og mikrobølgeovn. Det er spiseplass på rommet, en flatskjerm-TV og walk-in closet på alle leilighetene.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.