Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Scandic Olympiatoppen Sportshotel

Sognsveien 228, Oslo KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Scandic Olympiatoppen Sportshotel

Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion og Oslo rådhus. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til døgnåpen resepsjon, møterom og en badstue.

Olympiatoppen Sportshotel byr på 32 rom, alle med eget bad og dusj. Gjester som vil oppleve området rundt kan reise kollektivt fra Sognsvann T-banestasjon, som ligger bare noen få minutter unna hotellet.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Olympiatoppen Sportshotel ligger sentralt til, og det er kort vei til Holmenkollen og Universitetet i Oslo. Hotellet ligger noen minutter minutter til fots fra Holstein T-banestasjon, hvorfra man kommer seg rundt til andre deler av Oslo.

Fasiliteter

Generelt
Dusj
Eget toalett
Hårføner
Kabel / satelitt-TV
Privat bad
Privat bad
Restaurant
TV
Aktiviteter
Hage
Treningssenter
Tjenester
Flerspråklig personell
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Innsjekking
Fra 3:00 PM
Utsjekking
Før 11:00 AM

Kart til hotellet

Hotell like ved Scandic Olympiatoppen Sportshotel

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo
Nydalsveien 33

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr på gratis Wi-Fi, ekspress inn- og utsjekking og en kaffebar. Det er kort vei til flere av Oslo populære attraksjoner og landemerker og Evry er også bare fem minutter herfra.

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
Ullveien 4

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell tilbyr 4-stjerners innkvartering i Oslo. Det ligger bare en liten spasertur fra Kongsseteren på Holmenkollen. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26

Med en beliggenhet på Holmenkollen og utsikt over Oslo tilbyr Scandic Holmenkollen Park en badstue, et boblebad og et innendørs svømmebasseng. Det har også utsikt mot Oslofjorden og Oslo, og byen.

Soria Moria Hotell og konferansesenter
Voksenkollveien 60

Soria Moria Hotell og konferansesenter holder til i moderne omgivelser på Holmenkollen. De tilbyr også et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og et treningsrom.

Lysebu
Lysebuveien 12

Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk. De stilfulle rommene ved Lysebu inkluderer gratis Wi-Fi på rommet og alt annet man behøver for et behagelig opphold.

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Haraldsheimvn 4

Mindre enn 20 minutter til fots fra Storo T-banestasjon ligger Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, som tilbyr en praktisk beliggende base i Oslo. Lekeplass, døgnåpen resepsjon og valutaveksling er bare et lite utvalg av fasilitetene dette trivelige vandrerhjemmet har å friste med.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Oslo Apartments - Lille Bislett
Lille Bislett

Oslo Apartments - Lille Bislett byr på 3-stjerners innkvartering i Oslo. Det byr også på gratis Wi-Fi. For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har leilighetene en kaffemaskin, et kjøleskap og en egen balkong.

Anker Apartment
Københavngata 10

Anker Apartment ligger i Oslo, en kort spasertur unna Biermanns gate holdeplass. De byr også på en kaffebar, gratis trådløst internett og en takterrasse.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.