Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Soria Moria Hotell og konferansesenter

Voksenkollveien 60, Oslo KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Soria Moria Hotell og konferansesenter

Soria Moria Hotell og konferansesenter holder til i moderne omgivelser i Oslo. De tilbyr også et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og et treningsrom.

Dette luksuriøse hotellet midt i Oslo tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og møterom. Overnattende kan slappe av i overnattingsstedets bibliotek med en god bok.

Soria Moria Hotell og konferansesenter har 156 moderne rom, som er utstyrte med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. De har også bryllypssuiter.

Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets koselige bar.

De som ønsker å spise ute kan velge mellom et stort utvalg serveringssteder like i nærheten. Hotellet ligger et drøyt kvarter til fots fra Voksenkollen stasjon, hvorfra man kommer seg rundt til andre deler av Oslo.

Fasiliteter

Generelt
Hårføner
Ismaskin
Minibar
Restaurant
Aktiviteter
Hage
Spa- og velværesenter
Treningssenter
Tjenester
Flerspråklig personell
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Innsjekking
Fra 3:00 PM
Utsjekking
Før 12:00 PM

Kart til hotellet

Hotell like ved Soria Moria Hotell og konferansesenter

Lysebu
Lysebuveien 12

Vakkert beliggende i Holmenkollen som kongsgården i eventyret. Lysebu tilbyr det ypperste når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk. De stilfulle rommene ved Lysebu inkluderer gratis Wi-Fi på rommet og alt annet man behøver for et behagelig opphold.

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell
Ullveien 4

Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell tilbyr 4-stjerners innkvartering i Oslo. Det ligger bare en liten spasertur fra Kongsseteren på Holmenkollen. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant.

Scandic Holmenkollen Park
Kongeveien 26

Med en beliggenhet på Holmenkollen og utsikt over Oslo tilbyr Scandic Holmenkollen Park en badstue, et boblebad og et innendørs svømmebasseng. Det har også utsikt mot Oslofjorden og Oslo, og byen.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel
Sognsveien 228

Scandic Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Radiumhospitalet hotell
Ullernchaussen 70

Hotellet ligger kun 10 minutters gange unna Ullern. Norsk Hydro, Aker Solutions og Frognerparken ligger bare en kort kjøretur herfra.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Scandic Sjølyst
Sjølyst plass 5

Scandic Sjølyst byr på moderne innkvartering i Oslo og er bare noen få minutter unna Skøyen Stasjon. Områdene rundt Scandic Sjølyst er kjent for gode shoppingmuligheter.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo
Nydalsveien 33

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr på gratis Wi-Fi, ekspress inn- og utsjekking og en kaffebar. Det er kort vei til flere av Oslo populære attraksjoner og landemerker og Evry er også bare fem minutter herfra.

Saga Hotel Oslo
Eilert Sundts Gate 39

Saga Hotel Oslo restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har en minibar, en kaffemaskin og et eget bad med dusj.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.