Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies
Vi søker blant annet igjennom disse:

Hotell ved Nasjonalteateret i Oslo - Book hotell med prisgaranti

Finn ditt favoritt hotell ved Nasjonalteateret her! Når du bestiller hotell ved Nasjonalteateret på Hotell-Oslo.no er du alltid garantert den laveste prisen. Vi ønsker at du skal bo best mulig, til lavest mulig pris.

Nationaltheatret

Nationaltheatret ligger i Studenterlunden, avgrenset av Karl Johans gate i nord, Johanne Dybwads plass med Nationaltheatret T-banestasjon og Nationaltheatret jernbanestasjon i vest, Stortingsgata i syd og Universitetsgata i øst. Nationaltheatret i Oslo er, sammen med Den Nationale Scene og Det norske teatret, en av Norges tre hovedscener for teaterkunst. Nationaltheatrets første sjef var Bjørn Bjørnson, sønnen til Bjørnstjerne Bjørnson. Nasjonaltheatret er det ledende teatret i Norge, og er anerkjent internasjonalt. Formålet er å drive teatervirksomhet, og ivareta nasjonale kulturpolitiske interesser på scenekunstområdet. Nasjonalteatret ligger midt i Oslo sentrum, ved siden av Karl Johans gate, og kun et steinkast fra Det Kongelige Slott. En av Norges travleste t-banestasjoner ligger under teatret.

Restauranter og natteliv

Det er mange caféer, kaffebrennerier, restauranter og barer på Nationaltheatret, og det er et yrende liv her dag som natt. Dinner, Tabibito og Teatercaféen er kjente steder hvor det serveres de deiligste retter.  Steamen Pub og Paddys er kjente puber i området, og de er begge godt besøkt, ellers er Barfly og Einebar populære.

Se og gjøre

Det er mye å se og gjøre på Nationaltheatret. Teateret er en attraksjon i seg selv, fullspekket med kjente skuespill og skuespillere. Ellers er Spikersuppa godt besøkt, hvor det er vann om sommeren og skøytebane om vinteren. Nasjonalgalleriet, Historisk Museum, Fritjof Nansens Plass og Rådhuset ligger like ved.

Shopping

Det er mange shoppingmuligheter ved Nationaltheatret. Den bilfrie handlegaten Karl Johansgate går forbi, og kjøpesenteret Paléet, fullspekket med eksklusive butikker ligger like ved. Ellers er det frittstående butikker i bl.a. Rosenkrantzgate, Tordenskioldsgate og Stortingsgata.

Et utvalg av våre hotell ved Nationaltheateret

Scandic Victoria Oslo
Rosenkrantzgate 13

Scandic Victoria Oslo har en sentral beliggenhet i Oslo, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. Det ligger bare en noen minutter fra Oslo Rådhus.

Hotel Continental
Stortingsgaten 24-26

Hotel Continental har sentral beliggenhet og tilbyr enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Oslo. Det ligger også bare rundt fem minutter til fots fra Oslo rådhus.

Hotell Bondeheimen
Rosenkrantz Gate 8

Midt i hjertet av Oslo ligger dette moderne 3-stjerners hotellet som blant annet byr på gratis Wi-Fi i alle områder. Det er kort vei til Stortinget, serveringssteder og butikker.

Best Western Karl Johan Hotell
Karl Johans Gate 33

Midt i Oslo ligger Best Western Karl Johan Hotell, en kort spasertur fra Nationaltheatret trikkeholdeplass og kun et steinkast fra lokale barer og spisesteder.

Thon Hotel Cecil
Stortingsgata 8

Thon Hotel Cecil har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med sightseeing og underholdning i Oslo. Hotellet har en fin beliggenhet, kun fem minutter til fots fra Nationaltheatret trikkeholdeplass.

Grand Hotel Oslo
Karl Johans Gate 31

I sentrum av Oslo ligger Grand Hotel Oslo med kort veil til sightseeing og mange underholdningstilbud. Badstue, takterrasse og innendørs svømmebasseng er bare noen av fasilitetene dette moderne hotellet byr på.

Se alle hotell ved Nationaltheateret

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.