Vi bruker informasjonskapsler og deler informasjonen din med tredjeparter som tilpasser annonsering, analyserer trafikk og leverer tjenester for sosiale medier Mer om cookies

Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo

Nydalsveien 33, Oslo KartaVis hotellet på kart

Oppgi enten by, region, land, landemerke, hotell eller distrikt

Velg reisedatoer

Vennligst velg inn- og utsjekksdato
Vennligst kontroller at utsjekksdato er etter innsjekksdato
rom 1:
rom 1:

Beskrivelse av Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo

Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo holder til i moderne omgivelser i Oslo. De byr på gratis Wi-Fi, ekspress inn- og utsjekking og en kaffebar.

Dette luksuriøse 4-stjerners hotellet tilbyr en mengde toppmoderne fasiliteter, som blant annet limousine-service. Lobbyen er betjent døgnet rundt og det vennlige personalet foreslår gjerne steder som er verdt et besøk.

De ekstravagante rommene hos Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo er utstyrt med en flatskjerm-TV som bidrar til en ekstra luksusfølelse. Alle har en safe på rommet, en sittegruppe på rommet og et skrivebord.

Overnattende ved Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo kan få seg en matbit på overnattingsstedets bar som serverer lokale retter og et bredt utvalg drinker.

Det er kort vei fra Radisson Blu Hotel Nydalen, Oslo til flere av Oslo populære attraksjoner og landemerker og Evry er også bare fem minutter herfra. Hotellet tilbyr også parkering for reisende med bil.

Fasiliteter

Generelt
Kabel / satelitt-TV
Privat bad
Privat bad
Rom for ikke-røykere
Roomservice
Skrivebord
TV
Tjenester
Bagasjeoppbevaring
Bankboks
Døgnåpen resepsjon
Ekspress innsjekking/utsjekking
Flerspråklig personell
Forretningssenter
Heis
Konferanselokaler
Selvbetjent vaskeri
Vaskeritjeneste
Vekketjeneste
Internett
Trådløst Internett på stedet.
Parkering
Parkering er tilgjengelig.
Innsjekking
Fra 2:00 PM
Utsjekking
Før 12:00 PM

Kart til hotellet

Hotell like ved Radisson Blu Hotel Nydalen Oslo

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim
Haraldsheimvn 4

Mindre enn 20 minutter til fots fra Storo T-banestasjon ligger Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, som tilbyr en praktisk beliggende base i Oslo. Lekeplass, døgnåpen resepsjon og valutaveksling er bare et lite utvalg av fasilitetene dette trivelige vandrerhjemmet har å friste med.

Thon Hotel Ullevaal Stadion
Sognsveien 77c

Bare en kort kjøretur fra NRK ligger Thon Hotel Ullevaal Stadion, som byr på moderne innkvartering i Oslo. De byr også på møterom, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Anker Apartment
Københavngata 10

Anker Apartment ligger i Oslo, en kort spasertur unna Biermanns gate holdeplass. De byr også på en kaffebar, gratis trådløst internett og en takterrasse.

Scandic Olympiatoppen Sportshotel
Sognsveien 228

Scandic Olympiatoppen Sportshotel ligger i Oslo, en rask tur med bil fra Ullevål stadion. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser.

Gaustad Hotell
Sognsvannsveien 20

Hotellet passer ypperlig for familier med barn og har lekeplass. Det finnes et bredt utvalg aktiviteter, som blant annet fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien.

Scandic Vulkan
Maridalsveien 13A

Området rundt Scandic Vulkan er kjent for sitt yrende uteliv med en rekke utesteder der man kan hygge seg med cocktail i baren, eller slå seg løs på dansegulvet.

PS:hotell
Maridalsveien 13C

PS:hotell ligger sentralt på Grünerløkka. Denne bydelen er en av Oslos mest levende bydeler, mye på grunn av menneskene som bor og virker her.

Oslo Apartments Rosenborggaten
Rosenborggaten 24

Oslo Apartments Rosenborggaten Oslo gratis trådløst internett. Overnattingssedet er omgitt av mange barer og utesteder og ligger i nærheten av Homansbyen holdeplass.

Oslo Apartments - Lille Bislett
Lille Bislett

Oslo Apartments - Lille Bislett byr på 3-stjerners innkvartering i Oslo. Det byr også på gratis Wi-Fi. For å gjøre gjestenes opphold så komfortabelt som mulig har leilighetene en kaffemaskin, et kjøleskap og en egen balkong.

Park Apartments Pilestredet Park
Pilestredet 57

Park Apartments Pilestredet Park ligger i Oslo, en kort spasertur unna Homansbyen holdeplass. Det ligger bare et steinkast unna Bislett stadion, restauranter og utesteder.

Oslo Apartments - Frimannsgate
Frimannsgate 26

Oslo Apartments - Frimannsgate byr på komfortabel innkvartering i hjertet av Oslo. De tilbyr også gratis Wi-Fi på offentlige områder.

Thon Hotel Gyldenløve
Bogstadveien 20

Oslo kjente attraksjoner, som Majorstuen og Bislett stadion, ligger innen gåavstand fra Thon Hotel Gyldenløve. Det Kongelige slott og Majorstuen T-banestasjon er innen gåavstand herfra.

Psst... De heteste tilbudene i Oslo

Vær blant de første til å få de beste tilbudene direkte til din innboks.

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrev

Hvorfor booke med Hotell-Oslo.no?

  • Garantert best pris - Ingen reservasjonskostnad, ingen ekstra utgifter. Det er vårt løfte til deg.
  • Spar penger - De beste hotelltilbudene fra alle de beste reisenettsidene.
  • Størst utvalg – Alle hotell i Oslo i et søk.