Perminalen

★★
Ovre Slottsgate 2, Oslo, Oslo
Utsikt fra Soverom til Perminalen
Utsikt fra Annet til Perminalen
Utsikt fra Annet til Perminalen
Utsikt fra Annet til Perminalen
Utsikt fra Annet til Perminalen

Oversikt

I sentrum av Oslo ligger Perminalen Hotel med kort veil til sightseeing og mange underholdningstilbud. Det ligger en kort spasertur unna Nationaltheatret og Oslo rådhus. 

Gjester ved hotellet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som blant annet døgnåpen resepsjon, møterom og bagasjeoppbevaring. I tillegg vil det flespråklige personellet gjerne dele sin lokalkunnskap og anbefale steder man bør se og oppleve. 

Perminalen Hotel restaurant serverer frokost, lunsj og middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. 

Hotellet har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Det finnes også en rekke andre serveringssteder i nærheten. 

Det er kort vei til Nationaltheatret trikkeholdeplass og Oslo Sentralstasjon fra Perminalen Hotel, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Oslo og områdene rundt. Gjestene vil finne en rekke barer, nattklubber og spisesteder kun en rask spasertur unna.

 Brygge.HotelsCombined

Fasiliteter

Helse og sikkerhet
Safe

Kan hende du også liker

Området